Blogg torka !!!

Usch vad dålig jag har blivit på att blogga. Har inte så mycket tid över om dagarna längre. Tar sig inte tid att sätta sig här... så fort Alexander sover så ska man underhålla Felicia eller sköta dom dagliga sysslorna.

Vad har hänt sen sist då??

Har fått börja med ersättning till lill killen, så nu ger jag upp amningen. Han är mycket nöjdare nu och så går han äntligen upp som han ska i vikt. Så skönt, en sak mindre att oroa sig över.
Hur gick det för Kina att sluta röka då?? Hmm inget vidare alls.... tillbaka i skiten, tyvär!!!
Annars har det nog inte hänt så mycket här hemma. Varit en ganska så lugn jul... åkt runt lite överalt och firat. Tisdagen var vi hos mamma, julafton i hagge, juldagen hos pappa och sen en sväng till min mormor i söndags.
Nu är det bara syrran och hennes familj kvar, men det får bli när allt har lugnat ner sig.

Jaha nyårsafton i morgon.... blir mycket lugnt för min del. Har bjudit hem lite folk så vi ska väl käka lite mat sen blir det väl lite spel innan det är dags för raketerna. Linus och Micke har väl gått och köpt raketer för 900 var. Rena julaftonen för pojkarna när det är dags för raketer =)


Nej nu orkar jag knappt hålla mig vaken.... sängen nästa!!


Gott nytt år på er alla där ute!!


Nu är han här !!!

Jajjemän torsdagen den 4 december bestämde sig Alexander för att titta ut i världen. Även han kom till världen i ambulans, men denna gången kom vi längre... ända till statiol i borlänge. Där mötte ambulansen upp oss, hann inte mer än in i ambulansen så kom lill killen ut. Ett skrik sen vart han tyst, navelsträngen runt halsen och var helt blå... usch mamma vart livrädd. Men efter lite tid så var allt bra.
Han var 49cm lång och  vägde 2800... såå liten. Men man kan väl inte räkna med så mycket hull när han nu bestämde sig att titta ut 3 veckor innan beräknad ankomst.
Nej nu är det mat dags igen... Får se när jag har tid att sitta här nästa gång. Måste ju lägga in kort på killen men har tyvär inte tid med det just nu.

Ha det fint!!

RSS 2.0