Du vet att du lever i 2009 när;


1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde!

Måndag igen då!!!!

Jaha då var det måndag igen. Idag ska vi åka till mamma och gratulera henne och plocka upp lillebror. Han har fått vart där sen i lördags, vill ju inte att han ska bli sjuk också.
Här hemma har vi iaf en mycket piggare Felicia, fortfarande snorig och hostig. Men inte alls lika sjuk och hängig som i helgen.

Ringde bvc i dag och fick ny tid för spruta, hon skulle vart dit i morgon och fått den. Men det blir ingen nu när hon är sjuk, så 6 april vart det istället.
Sparade tiden på tisdag iaf .... ska dit med Alexander som har utslag som inte vill ge sig. Får se om dom kan hjälpa till denna gång då så det blir bättre. Har ju redan vart dit 3 ggr, men i morgon är ju barnläkaren där så förhoppningsvis så kommer han få något som hjälper mot det.

Nej nu ska jag ta och roa damen som börjar på att bli lite små grinig.

På återseende!!!

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Var ju som sagt meningen att vi skulle åkt till ikea i lördags, men så blev det inte för min del.
Mamma ringde klockan 9 på morgonen och frågade efter Felicias fyra sista siffror.
Dom skulle åka upp till akuten då hon inte hade ätit, druckit eller kissat sen i fredags. Hon hade bara fått i sig en välling flaska på kvällen på fredagen.... och hon åt inget hemma innan hon åkte dit.
Sedan ringer dom upp igen och säger att det blir nog Falun för hon kan knappt andas själv.

Så jag ringde Emelie och bad henne skjutsa upp mig till akuten. När vi väl kommer dit så har Felicia precis fått tabletter och andas i inalatorn. Det togs prover som visade att det var en infektion.... en vanlig förkylning som även satt sig rejält på luftrören. Det vart remiss till Falun på en gång.

Så det var bara att packa in sig i bilen och åka upp. Väl framme i Falun så blir vi inlaggda, eget rum vilket jag var väldigt glad för. Men Felicia fick inte gå ut och leka i hallen med dom andra barnen, dom fick inte bli smittade. Så det var bara att roa en sjuk och mycket trött liten dam inne på rummet. (vilket inte var det lättaste)
Hon hade ju inte sovit något alls natten innan.

Hon fick andas i inalatorn var tredje timme fram till 19.00.
Sedan var det bara att försöka få henne att sova..... efter mycket slit så somnade hon iaf klockan 00.00
Sedan var dom in och tittade till henne klockan 01.00.
Efter det så somnade jag, men när klockan var 20 över 1 så kommer dom in och säger att vi måste byta rum. Så det var bara att gå upp och plocka i hop alla saker och in i det nya rummet.
Där låg man vaken ett par timmar innan man somnade igen. Hann iaf sova lite innan Felicia vaknade halv 6 och vägrade att somna om.


Men nu så är vi hemma igen och det tackar jag för. Var nyss ner och badade med damen sen när vi kom upp och pyjamasen åkte på ville hon gå och lägga sig. Så nu ligger hon snällt i sin säng och sover. Nu ska jag slänga mig i soffan och ta igen denna natt.

Ha det bra alla där ute !!!

Då var ännu en helg förbi

Helgen har varit mycket trevlig. I fredags tog vi det lugnt här hemma. Och i lördags var ju som sagt Emelie och Thilde hit på förmiddagen. Sen vart det lite lunch vila för Felicia innan Emelie, Thilde och Christian kom hit igen. Det vart chokladbolls bakning, godis vid tv:n och en hel del bus. Och som vanligt så var det en del gnäll framåt kvällen =)

Malin och Annika kom förbi med pizza innan det var dags för melodifestivalen. Mycket glad över att ugglas inte vann.

I söndags så skjutsade vi ut Alexander till hagge innan vi tog med oss Felicia till badhuset. Mycket roligt tyckte hon att det var. Efter det vart de lite mat på donken innan vi åkte vidare mot hagge för att spendera resten av eftermiddagen där.

Slänger in en del bilder från helgen.... hade tyvär inte med mig kameran till badhuset.




Malin gav Alexander mat där dom även tränade på att han skulle hålla flaskan själv...


Sedan var det blöj byte... det enda jag hörde var "kissa inte på mig" Så jag var ju tvungen att ta ett kort


Ja detta var väl ungefär vad som hände för oss denna helgen.

Nu ska jag ta tag i köket igen....  Bye bye!!!

Fin besök nu i eftermiddag också =)

Jajjemän ringde Emelie angående badhuset i morgon. Hon hade inte pratat med Christian än, får väl se hur det blir. Vi ska då dit iaf.

Men dom skulle komma hit efter lite mat där hemma.... så barnen får leka av sig lite till... vart ju inte så länge på förmiddagen eftersom Thilde sov när dom kom.

Tror nog att vi ska baka lite chokladbollar som vi sedan kommer att snaska i oss.

Nej nu måste lill killen ha mat ... ha det fint!!

Lördag

I dag har vi haft besök av Emelie och Thilde. Thilde sov ju dessvärre när dom kom. Försökte roa en mycket trött liten Felicia, men inget dög. Vägrade att somna när jag la henne i sängen så hon fick väl gå runt här och grina då.
Lagomt till maten var klar så vaknade iaf Thilde, då vart det full rulle på Felicia igen. Så efter lite mat fick dom leka ett litet tag iaf.
 Vart inga kort tagna för min del, men Emelie fick ett par stycken.
Ni får gå in på hennes blogg och kika på dom.

Men nu sover äntligen Felicia, helt färdig var hon mammas lilla tjej. Och sen har jag ju sådan tur att Alexander sover nu han också. Så tyst och skönt det vart här hemma nu. Ska ta tag i det sista med städningen sen blir det en dusch.

Senare ikväll så blir det u självklart melodifestivalen.... inte mycket till att se men är ju ett måste nu när det är final.
Får se om Malin och Annika kanske skulle komma förbi om deras besök inte skulle dyka upp.

Nej nu måste jag ta tag i det sista så jag hinner med att duscha innan barnen vaknar.

Sweet

Sitter och pratar med Emelie O just nu. Fick förfrågan om jag vill åka med henne och Emelie W till ikea den 21. Vilket jag gladerligen tackade ja till. Måste dit och köpa sängkläder till barnen, lakan och förvaring till Felicias alla leksaker.
Kommer jag ju äntligen dit... Linus tycker inte om att åka och handla. Men nu slipper han!!

Lånar Emelies vagn så slipper man allt bök med syskonvagnen... inte den smidigaste att ha när man ska till ett ställa där människor vägrar att flytta på sig.

Åååå nu längtar jag verkligen till den 21....


Nej nu ska jag ta och förbereda för natten.... sen blir det nog sängen, känner mig lite små sliten

Linus i kocktagen

Jajjemän Linus står just nu och lagar någon ny maträtt.... det gillar vi =)

Efter maten blir det nog en tripp ner till Andreas och barnen om dom inte har något annat för sig. Blir väl antagligen spel för karlarna lek för barnen och sen jag som kommer springa och kolla Felicia hela tiden så att hon inte är dum mot varken Nova eller Yuna.

Hoppas verkligen maten kommer att smaka.... känner hur det börjar att kurra i magen nu.

Detta bjuds det iaf på här hemma idag



Lite allt möjligt

Jaha då var sprutan avklarad då. Usch inte alls roligt, desutom har dom ju börjat tagit 2 sprutor nu. Så det var bara till att sätta sig med Alexander i knät och glatt titta på när dom tog en spruta i vardera ben. Guuuud vad han grät, skrek så han var helt röd i säkert 5min innan han lugnade ner sig. Inte alls roligt ... gjorde verkligen ont i mig att höra han skrika så.
Men man får ju tänka att det är för hans bästa.

Vart en hel del mat på villgott med..... Felicia åt konstant från det vi kom tills vi gick. Och som att det inte var nog så tiggde hon allt åt sig lite mos av Emelie på stan sen. Vet inte vad som tagit åt henne, så bra som hon har ätit idag har hon nog aldrig ätit tror jag. Kanske helt enkelt tog igen för alla dagar hon ätit så fruktansvärt dåligt.

Men det vart iaf lite lek med samuel,melina,thilde,saga och freja.

Måste tacka mammorna för all hjälp med Alexander idag... även Felicia när vi var in till doktorn. Tack ska ni ha!!!



Jaha då har jag äntligen fått fingrana ur ***** och lagt in alla korten från kryssningen och träffen vi hade här hemma. Vart lite kort från dagen idag också och lite andra kort med.
Här kommer iaf lite bilder från diverse dagar....





Så där det vart en del =)
Nej nu är det dags för sista måltiden för lill killen sen blir det sängen.

Dags för första sprutan

Japp då var det dags för första sprutan för Alexander. Får se hur det går, hoppas att han inte får feber. Blir till att äta lite mat innan vi åker ner till villgott. Tänkte att vi skulle åka ner tidigare så Felicia får leka lite med Thilde och Melina.

Jaha annars då..... här hemma rullar det på som vanligt. Snart dags för tandläkarbesök för Felicia, vilket inte kommer gå så bra tror jag. Kommer nog inte ens att öppna munnen, hon vägrar ju att öppna munnen när jag ska borsta tänderna på henne så. Får hoppas på det bästa.

Sen i dag så ska jag försöka hinna med att lägga in alla kort från kryssningen och träffen vi hade hemma hos mig. Ja jag vet Malin det tar tid innan jag får in dem. Men i dag så ska jag nog kanske hinna med det.

Nej nu är det dags att springa efter yrvädret här hemma =)


Utmanad

Jag har blivit utmanad av mimmie!!
Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!
Vad heter du? 
Kina
Ett ord på fyra bokstäver?
Kram
Flicknamn:
 Kajsa
Pojknamn:
Kalle
Yrke: 
Kypare
Färg:
Kastanjbrun
Klädesplagg:
Kjol
Mat:
Köttbullar
Sak i badrummet:
Kajalpenna
Plats/stad:
Karlstad
Orsak att vara sen:
Kaos i hemmet
Något man skriker:
Kom hit
 Film:
Kogänget
Något man dricker:
Kaloha
Band:
Kristet
Djur:
Katt
Gatunamn:
Kuskvägen
Bil:
Kia
Sång:
Klappa händerna
Aktiviteter med mer än en deltagare:
Krocket



Utmanar de som känner for det

RSS 2.0