Måndag

I dag fick jag äntligen papper om ultraljudet, den 28 juli. Ska blir så roligt att se det lilla krypet.... hoppas verkligen att det bara är en där inne. Har ju tvillingar i släkten på både mammas och pappas sida. Vet inte riktigt hur jag ska orka med det om det nu skulle visa sig att det är två. Men man ställer väl in sig på det med efter ett tag om det nu skulle bli så.

Var hemma hos Emelie på träff i dag. Mycket god mat och glass till kaffet. Mmm vad gott det var =)
Thilde och Emelie kunde inte komma vilket var lite tråkigt, så länge sedan man träffade er. Men i morgon blir det nog en fika i alla fall.

Annars då?? Ja det är väl som vanligt Linus ligger borta på jobb, Göteborg denna gången.  Inget annat händer... ska väl kika ner på ludvika festen en sväng om vädret kan bli bättre. Men det blir bara en snabbis eftersom att Felicia blir med. Kul att komma ut och träffa på lite folk man inte har sett på så länge.

Nej nu hör jag hur sängen ropar på mig =)

Ha det fint!!!

Saknar dig så mycket!!

Usch det här är inte alls roligt. Linus ligger borta på jobb mest hela tiden, kommer hem korta vändor. Vilket är helt underbart dom dagarna han är hemma. 
Men det är inte alltid lätt, älskar honom så mycket och det enda jag vill är att vara med honom.
Inte det lättaste att vara ensam hemma med vildingen som är så mammig att jag knappt kan gå på toa utan att hon gråter. Jobbigt jobbigt men blir förhoppningsvis bättre med tiden. Älskar att vara hemma med min lilla flicka men ibland är det väldigt jobbigt när man är själv.

Men det finns inget bättre än att få vara med henne hela dagarna. Men det ultimata vore ju om min älskling också var här vid min sida.

Älskar er så mycket. Ni betyder verkligen allt för mig!!




Uppdatering !!

Usch vad dålig jag är på det här. Har inte tid att sitta här, är det inte fint väder så är älsklingen hemma så då blir det inte till att sitta här.
Men nu har han åkt igen... det är verkligen så tråkigt när han åker. Inte det lättaste att vara ensam hemma med lillfia. Eller det går ju fint men hon är så mammig så jag kan inte ens duscha... inte så trevligt. Men hoppas hoppas det blir bättre snart.

Hmm vad har hänt här på sista tiden då??

Jo just det vi har ÄNTLIGEN köpt hus :D Det vart ute på jägarnäs.... sweet!!
Blir till att flytta i augusti om vi inte blir av med lägenheten innan vill säga. Men känns skönt att ha en månad på oss att flytta ur. Slipper man ha så bråttom, kan man städa i lugn och ro.

Felicias tänder kommer i en väldig fart nu. Nu är det sjunde som är på väg, men det är nog jobbigt åt henne. Kliar tydligen väldigt mycket i munnen på henne. Men med lite kylda tuggleksaker går det fint.

Å magen växer på som bara den.... ibland är det ingen mage alls men ibland är det ju nästan pinsamt. Blir verkligen en mage ibland å jag är bara i vecka 13. Men ser ut som om jag skulle vara i vecka 25 =)

Nej nu har jag inte tid med detta längre tvättstugan kallar.

Ha det bra!!!

Hinner inte med

Hinner verkligen inte med att sitta vid datorn om dagarna. Är ju sååå fint väder så vi är mest ute hela dagarna. Har väl inte hänt något speciellt den senaste tiden heller. Älsklingen kommer hem i morgon ska bli såå underbart, han har vart borta nästan en och en halv vecka. Börjar på att kännas tomt kan jag lova. Men i morgon kommer han hem :D

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer.

RSS 2.0