Ny vagn åt Flisan!!

I dag var vi och köpte en ny vagn till Felicia. Har ju sålt den jag har nu så det var ju ett måste. Blev en som man kan använda till Alexander sen. Har inte råd att köpa vagn hela tiden, ska ju försöka bestämma mig för en syskonvagn också. Vilket INTE var det lättaste... blir tokig på alla dessa vagnar. Men jag tror att det lutar mot babytravel, tycker den verkar smidigast.

Denna vagn vart det i alla fall i dag.



Kan själv!!

Här om dagen så skulle Felicia INTE äta mat om hon inte fick vara med och äta själv. Gick inte att mata henna bara om hon fick sitta med en egen sked och äta. Vilket inte vart det finaste resultatet, ner kladdad och klar så fick hon väl en glass till efterrätt. Detta blev resultatet...... Jag var dock mindre glad =)



Kladdkalas !

Det är väl det minsta man kan säga om dagens barnkalas. Ni var såå fina alla flickorna, Freja du tar nog hem priset i alla fall =). Melina var då dammsugaren själv, inte alls kletig och inte en enda smula på golvet. Den damen vet vart man ska stoppa fikat någonstans =).
Tyvär så hade jag ju inget batteri i kameran men Emelie får skicka över dom senare.
Felicia fick en video, smycken, hår grejer, korg med mat och en käpphäst. Hästen och maten har hon dragit runt på hela kvällen. Tack så jätte mycket för paketen och framför allt sällskapet, det var jätte trevligt.

Barnkalas i morgon!!

Jajjemän i morgon kommer Felicias alla kompisar. Ska bli riktigt roligt att träffa alla igen, nog för att det inte var länge sedan =) Och sen kan jag väl tänka mig att det blir visning av huset. Är ju bara Emelie och Thilde som vart här. Hoppas att ni andra hittar hit, men det ska nog inte vara några problem. Leta bra efter det fulaste huset på hela gatan så kommer ni rätt =). Har ju som sagt inte gjort något åt utsidan än... men till sommarn så blir det byte av fasaden och målning av hela huset. Blir vitt med gröna knutar... mycket fint !!!
Nej nu ska jag nog lägga mig så man orkar med dagen i morgon. En hel del att göra innan alla kommer.
Ses i morgon flickor!!!



Irriterad!!

Blir så trött på männiksan.. Hade ju vart en annan sak om du tagit reda på lite fakta innan du kommer och slänger in en massa kommentarer. Har du inget annat at spendera din fritid på än att klanka ner på Linus?? Han har ju som sagt fortfarande INTE gjort nått. Konstigt att du är så fruktansvärt säker på att det är han som gjort det när alla andra vet at det inte var han. Men men alla har ju sin uppfattning fast att den kan vara väldigt fel ibland.
Hoppas att du får ut nått utav detta. Lite drygt att ödsla en massa tid på saker som inte stämmer kanske??

1år

Grattis gumman på 1års dagen

NoneNone


Mamma och Pappa älskar dig så mycket!!


Semester!!

Jajjemän då sitter man här på Rhodos. Älsklingen ligger i sängen och mår lite mindre bra från gårdagen =) Skyll dig själv!! Ska väl försöka få upp honom så vi kan lägga oss i solen ett tag. Ruskigt varmt är det men ett litet tag kan man väl hålla ut.

Varit runt och kikat i gamla stan, varit ute med båt en dag på havet. Mycket fina ställen fick vi se.... bada från båten vilket var lite mindre trevligt. Tycker inte om vatten så mycket, helt säker på att alla hajar och allt otäckt i vattnet ska komma och äta upp mig. Så det vart ett panik dopp, i och sen fort upp =)

Saknar Felicia sååå mycket, hon är hos mormor och det går så bra så. Jätte duktig mammas lilla flicka, sover bra och kissar tydligen på pottan ibland =) Mammas stora tjej. Snart kommer vi hem, å det ska bli helt underbart att få träffa dig min älskling.
Handlat med en del till tösen... hon blir ju ett år den 20. Tiden bara springer iväg, stora tjejen nu.


Nej nu ska jag ta och försöka få upp Linus vilket kommer att ta ett tag så som han ser ut.

Ha det bra !!

RSS 2.0