Länge länge sedan

Usch vad jag har blivit dålig på det här med att blogga nu för tiden. Måste försöka bättra mig, får se hur det går med den saken =)

Jaha det har väl inte hänt så mycket sen sist. Bror min fick en liten Fabian, Felicia håller på att få en massa tänder så hon är mycket trevlig nu ... Älsklingen har åkt i väg och jobbat... tror det var i Nynäshamn. Inte alls roligt men han kommer nog hem torsdag natt så det är ju inte allt föe långt dit. Får stå ut !!

I morgon är det inskrivning som gäller, hoppas verkligen att Felicia är gladare i morgon när vi ska dit eller att hon förhoppningsvis somnar i vagnen på väg upp. Inte så lätt att sitta där och prata och ta alla prover om hon ska vara lika glad och trevlig som hon har vart i dag.

Men det blir bättre snart gumman ... Mamma älskar dig såå mycket.

Nu var det ett tag sedan... igen =)

Har verkligen blivit såå dålig på att lägga in nya inlägg. Är så trött nu om dagarna så ja orkar verkligen inte ens sitta vid datorn. Men nu ska jag försöka bättra mig lite.
Sista april spenderade vi hemma hos Emelie och Christian, det var mycket trevligt. God mat och trevligt sällskap.Bilder kommer sen, sitter vid fel dator nu.

Var till borlänge i fredags och köpte mig en nya skötväska och en massa kläder till Flisan. Hittade som vanligt inget till mig själv. Det får bli senare närmagen börjar bli stor och man måste köpa nya kläder igen =) såg att dom hade fått in ganska så fina mamma kläder på h&m. Får åka in och spana lite där sen, måste ju köpa nya kläder tills vi åker till Rhodos. Har som sagt inte alls mycket sommarkläder som jag kommer att kunna ha. Dom jag har kommer jag ju inte att komma i eftersom att vi åker den sista augusti och man kommer väl inte att vara liten då.


Nej nu ska jag ta och kika på Sanningens ögonblick.

RSS 2.0