Jaha då var det dags igen

Felicia har väl blivit sjuk igen. Feber, snorig och hosta.. inte alls roligt. Ingen glad dam man har hemma nu, om bara hostan kunde försvinna så hon fick sova.

Nehä nu har jag inte tid att sitta här mer.... nu är det Alexanders tur att inte vara glad längre.



Hemma igen

Då börjar även denna dag närma sig ett slut. Skönt längtar till sängen.
Missade ju bussen med ca 20 meter så det vart en promenad ner på staden.

Var som sagt ner till Bvc i dag med "lilleman"

Vikt: 7610
Längd: 68,2
Huvud omfong: 42


Stor kille nu. Hela 5 månader snart. Idag vände han sig från mage till rygg ett par ggr när vi låg på mattan på villgott och pratade lite med alla andra barnen.

Sen gick vi och hämtade Flisan som hade haft det roligt. Vidare till bk´s med Malin för att få i sig någon form av föda.

Nej nu är det matdags igen .... någon som inte är så glad längre

22 april 09

Usch vad dålig jag är på det här med att blogga. Ska försöka bli bättre på de. Idag är det vägning och mätning för lilleman. Felicia ska och leka med Yuna medans vi är där. Hon kommer nog få hur roligt som helst. Dom funkar ju så bra tillsammans.

Har hunnit med att duscha både mig och Felicia nu på morgonen. Ska städa av lite sen går dagen, orkade inte det i går. Sen är det väl matlagning innan vi ska dra oss ner mot staden.
Nej nu vaknade Alexander så nu kan jag inte sitta här mer.

Over and out!!!

Då var sprutan tagen

Japp var ner till bvc i dag med Flisan som skulle få spruta. Gick väl sådär, hon vart jätte ledsen när doktorn stack henne. Dumma dumma doktorn!!!

Vikt: 12 215
Längd: 87,5
Huvudomfång: 47,8

Hon hade gått ner lite sen vi vägde henne i falun.... men det är väl inte så konstigt heller. Hon fick ju inte i sig någonting då heller så.
Men det såg så bra ut.... hon låg fint på kurvan och det är väl huvudsaken att hon mår bra. Lite viktminskning får man väl räkna medd när hon varit sjuk.


Tog oss en promenad när vi kom hem så damen fick sova.... hon var så grinig.
Nu har vi iaf städat lite och fått i oss mat. Ska klä på henne snart och gå ut och cykla på trehjulingen. Pappa kom förbi med den igår. Hon fattade inte riktigt att man måste trampa.. satt bara där först och sa: cykla, trampa, cykla. Så söt mitt lilla troll.

Nej solen skiner så har inte tid att sitta här nått mer.


Hej så länge!!!!

En ute dag vid jägarnäs badet.

Strålande väder och trevligt sällskap... kan väl inte bli bättre.



Tack så mycket för en underbart trevlig dag !!!

Gårdagen !!

I går kom Niklas, Annika och Malin förbi på eftermiddagen. Det var ju så fint väder så vi tog på oss kläderna och gick ut med dom. Var verkligen hur skönt dom helst ute ... Ska spändera eftermiddagen ute i dag med hade jag tänkt. Får se om Emelie och Thilde skulle komma förbi eller om vi skulle hitta på något ute med Niklas i dag med. Det visar sig vad som händer.


Slänger up lite bilder från gårdagen.




Då var det dags igen då

Japp nu har Linus börjat jobba, inte alls roligt. Men man får ju se det från den ljusa sidan.... det blir ju pengar.
Så nu har jag inte mycket tid över om dagarna.... man ska ju sköta hemmet och underhålla barnen.

Guuud vilket härligt väder det har varit nu i två dagar.... hoppas verkligen att det håller i sig och att våren är på väg.
Så skönt att vakna nu på dagarna och se att det kommer bli en fin dag. Solen gör ju som man blir på bra humör och det går att ta sig ut med barnen utan att man ska behöva frysa.
Nu längtar jag verkligen tills det blir varmt ute. Ska bli så roligt att hitta på en massa saker ute med barnen slippa sitta inne hela dagarna.

Har iaf planerat att det blir någon djurpark i sommar .... men inte bestämt vilken än. Skulle ju vara bra om Linus jobbade i Norrköping. Då kan vi bo med han och sen gå på kolmården. Felicia skulle tycka det var så roligt... hon som älskar djur.
Får se till att spara en del av skattepengarna så man kan kika in där någon dag. Fick tillbaka hela 9000 vilket jag är mycket glad för.

Nej nu ska jag ta och fixa i ordning lite fika.. Flisan kommer snart hem, hon har vart vid mormor i natt.


Får se nästa gång jag har tid att sätta mig här och uppdatera igen

Slänger in lite bilder som blivit tagna under denna tiden jag inte har haft tid att blogga.
 


Ha en bra dag... det ska då vi ha!!!



RSS 2.0