Ultraljud idag !!!

Nu så har man äntligen vart där. Är så glad att Linus kunde följa med denna gången. Sist så var han i Danmark och jobbade.
Det är en liten pojke som ligger och växer i magen. Allt var då bra med honom.
Och skönt att det bara var en =)

Så det blir en Alexander!!

Fotograferade Felicia i dag !!!

Felicia fick ju presentkort hos en fotograf i dop present. Som jag nu äntligen kom i håg att använda, har bara gått och väntat på att hon skulle kunna sitta och att det skulle bli fint väder. Så i dag passade vi på medans solen var framme. Hon var så duktig så min lilla prinsessa, höll på nästan 1 och en halv timme innan hon tröttnade ur och vart hungrig. Så då var det bara att säga tack och adjö till mr fotograf.

Här är lite bilder från dagen:








10 månader idag!!!

Idag vart mammas prinsessa hela 10 månader. Sjukt vad tiden går fort. Nu har hon då börjat gått lite smått, men det är ju fortfarande så otäckt när hon kommer på att det inte är någon som håller i henne.
Men med lite mer träning så ska det nog gå bra.
Mamma älskar dig!!!


Oj oj nu går det undan!!!

Nu går det undan med saker Flisan lär sig. Nyss lärt sig att krypa, klappa händerna och att vinka. I torsdags så var hon ut till farmor och farfar medans jag var här hemma och städade. Då släpte hon ju som sagt bordet och tog ett steg. I går åkte vi ut till hagge för att spendera natten där eftersom att vi skulle hämta Linus. Felicia sprang runt med gåvagnen, jag satt mig ner en bir i från och sa: kom till mamma. Vad gör inte ungen då... jo släpper och tar två vingliga steg till mig. Gud vart helt paff. Så jag och Poa/farfar satte oss ned med Felicia och tränade och efter många vingliga steg tog hon två stadiga emellan oss.  Så med lite mer träning så går hon kanske snart.


Jaha annars då... hämtade älsklingen i dag på arlanda vid halv 10... just nu ligger han och sover och ska snart åka vidare till Göteborg. Det känns så fruktansvärt tråkigt att han måste åka igen, å bli borta i 2 veckor innan han äntligen får komma hem i 2 veckor.

Nej nu ska jag gå och väcka min prins så vi kan åka och handla och käka innan han drar vidare....

Hej hej !!

Nu så !!!

Eftmycket om och men så kryper Flisan äntligen. Tog lång lång tid innan det hände, men hon tog sig ju fram så fort ändå.
I går var hon ute hos farmor och farfar, och vad gör inte ungen då? Jo hon ställer sig mot bordet släpper och tar ett steg. Självklart bort så jag inte kunde se det... här hemma har hon inte gjort det.
Men i dag kom hon äntligen på att lära gå vagnen som hon vägrat att ta i innan var mycket rolig.er

I morgon så åker vi förmodligen ut till Hagge och sover där. Ska hämta Linus på arlanda på söndag klockan 9 på morgon, så Flisan får ligga kvar med farmor och sova medans vi andra åker och hämtar upp honom.

Nej nu ska jag ta och få i mig nått i magen.


Ha det fint !!!

10 månaders kontroll

Jajjemän nu har Felicia blivit så stor. Var på 10 månaders kontroll i dag, det gick fin fint. Hon var så duktig så våran lilla prinsessa.

Sen vart det ju även vägning och mätning :

Vikt: 9560
Längd: 77,5
Huvudomfång: 46


Efter vart det lunch med Malin, Emelie och Sara på china town... Mmm så gott det var.


Älsklingen är kvar i Las Vegas men kommer hem nu på söndag. Lite små tråkigt att han måste åka samma kväll iden för att han ska jobba i två veckor. Men men man får väl vara glad den tiden han är hemma, det blir 2 veckors jobb sen kommer han hem till oss i 2 veckor.

Längtar !!!

Akuten !!

Gårdagens händelse kan ni läsa inne på Malins blogg. Hon har uppdaterat med bilder och allt. Jag orkar inte riktigt uppdatera just nu. Så som sagt kika in på Malins blogg.

RSS 2.0