Då var det bokat och klart!!

Jajjemän den 26 blir det kryssning. Tog bara till Mariehamn tyckte att det räckte så. Tycker det blir så himmla lång tid om man ska åka till Helsingfors.

Gud så skönt det ska bli, spa och bara den saken att maten är klar när man kommer dit bara ta sig. Och kanske hinna med att äta medans maten är varm.... händer inte allt för många gånger annars. Alexander vaknar nästan alltid så fort jag sätter mig ner och ska äta. Så det är ju klart att man avstår maten då och tar upp lill prinsen.
 


Nej nu ska jag ta och fixa käk åt lilleman sen blir det sängen.

På återseende!!!


Mycket trevlig helg

Denna helgen har varit mycket trevlig. 
Fredag: Fick besök av Linus mamma och alla hundarna.Senare på kvällen var vi och kollade när Fredrik spelade handboll. Tror dom mötte Avesta, kommer dock inte ihåg siffrorna men dom vann iaf.


Lördag: Skjutasde barnen till mamma. Var sedan till Elin och klippte mig innan det var dags att göra sig klar inför kvällen. Utgång i borlänge var det som stod på listan. Mycket trevligt!!!


Söndag: Åkte till sporthallen och bowlade med Sabina och Samuel. Sedan vart det käk på Mc´donalds. Innan vi slutligen hämtade barnen för att ta oss hem och mysa resten av dagen.


Tack så mycket för en enormt rolig helg... Måste göras om =)

RSS 2.0