1 år och en månad gammal

Kan knappt tro att det redan gått 1 år och en månad sedan hon föddes, tiden springer verkligen i väg.
Hon har blivit så duktig, kan klappa lilla magen sången och imse vimse spindel. Självklart inte sjunga men alla rörelser man ska göra till. Hon tycker verkligen att det är jätte roligt att sitta och sjunga. Musik överhuvudtaget, så fort man slår på musik så blir det full rulle på damen. Det är så roligt och se vad dom lär sig.
 



Grattis mamma och pappas lilla prinsessa!!!


Jaha annars då?? Hmm jadu det händer inte så mycket just nu. Försöker komma ut så mycket som möjligt vilket inte är det lättaste nu med tanke på att jag har sånna fruktansvärda foglossningar. Men det är bara att stå ut, kan ju inte sitta inne hela dagarna. Inte så lång tid kvar nu tills Alexander bestämmer sig för att titta ut. Ska bli så roligt, mamma och pappa längtar så efter dig.




Nej nu är det dags att dona lite innan damen ska lägga sig.


1 års kontroll

Gud vad tiden rinner i väg. Flisan har blivit såå stor, redan 1 år. Mammas stora tjej. I dag ska vi ner till bvc på 1år kontroll, hoppas det går bra med spruta och allt. Bara hon inte blir dålig av sprutan, är ju redan så bökigt om kvällarna pga tänder som är på väg. Men med våran tur så kommer hon säkert att bli dålig. Bara att vänta och se.
Nej nu ska jag ta och fixa lite innan vi måste åka.
Ha det fint!!

RSS 2.0